Aziz Sancar Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan,değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,kendi kültürümüz içinde benliğimizi koruyarak,vatanını ve milletini seven ve yüceltmeye çalışan,Atatürk İlkelerine bağlı,insan haklarına saygılı gençler yetiştiren bir kurumdur.

Misyon: Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak bilgili,becerikli kişilikli ve bilinçli,kendine güvenen,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar içinde olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,gelişen teknolojiyi yabancı dili öğrenerek izleyebilmeleri ve kullanabilmelerini,düzenli ve disiplinli,sistemli düşünme ve sürekli çalışma ve başarma duygusu içerisinde,işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın,doğayı, sanatı ve okumayı seven,ailesine ve çevresine karşı sorumluluklarını bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama : 08.50 Bitiş : 15.40
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce- İkinci yabancı dil İspanyolca
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis kayıtları, öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda kayıt sırasında alınacaktır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2022 yüzdelik dilim (10.09 ) 2021 Yüzdelik dilim (10.09 ) 2020 Yüzdelik dilim ( 9.94 ) 2019 Yüzdelik dilim ( 10.09 ) 2018 Yüzdelik dilim ( 13.41 )
Sportif Etkinlikler: Basketbol,Voleybol,Dart kız ve erkek Masa Tenisi,Futsal erkek okul takımlarımız ile il ve ilçe düzeyinde müsabakalara katılım sağlamaktayız.
Bilimsel Etkinlikler: Asal kimya şenliği,Tübitak bilim fuarı ...
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 Our Culture is your Treasure/ Bizim Kültürümüz Sizin Hazinenizdir Tüketen insandan üreten insana - From consumıng human to producıng human
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Tv İnternational Proje Ortağı Okul Katılımcı Ülkeler (Türkiye,İspanya,İtalya,Polonya,Portekiz ve Romanya)
Kontenjan Bilgileri: 844

Telefon - 0216 592 49 88

WEB - https://asal.meb.k12.tr

Adres - Mimar Sinan Mah. Basra Cad. Yeşilören Sok. No.41 34935 Sultanbeyli/İstanbul / Okulumuza 132 M,131 B,18 M İETT otobüsleri ve Sultanbeyli Devlet Hastanesi minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Sultanbeyli İlçe merkezine uzaklık 3 km

Ulaşım Mimar Sinan Mah. Basra Cad. Yeşil ören Sok. No.41 34935 Sultanbeyli/İstanbul Okulumuza 132 M,131 B,18 M İETT otobüsleri ve Sultanbeyli Devlet Hastanesi minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km.