Mrt

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Bir Ses İki Hareket "projesi kapsamında düzenlenen  "Sen de yaz, çal söyle"

solo şarkı yarışmasının Türk Pop Müziği dalında İl birinciliğini kazanan öğrencimiz Elif Sude İNCEDERE'ye birincilik ödülünü takdim ettik.

Öğrencimizi ve onu yetiştiren Müzik öğretmeni

Berna ARAT öğretmenimizi bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Şbt

Münazara yarışmasında ilk günü tamamladık emeği geçen öğretmenlerimize ve katılarak bu etkinliği güzelleştiren öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ock

Asal yarıyıl tatiline girdi. Ikinci döneme daha sağlam bir dönüşle şimdilik iyi tatiller sevgili çocuklar

Ock

Okulumuz öğrencisi Nisanur ÇELİKTEN istanbul'da yapılan kick boks  il şampiyonasında gümüş madalya kazanmıştır.

Ock

Fuat Sezgin Yılı etkinlikleri Aziz Sancar Anadolu lisesi Edebiyat kulübü tarafından organize edilen etkinliklerle icra edildi

Ock

Türk Kızılayı okulumuzda kan bağışının hayati önemi ve Kızılayın amacını anlatmışlardır

Ock

Yeryüzü Doktorları okulumuzda öğrencilerimize dünya ölçeğinde yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Ock

OKULUMUZ TÜBİTAK 4006 KAPSAMINDA 11 PROJE İLE BAŞVURMUŞ VE TAMAMI KABUL EDİLMİŞTİR.

May

İLÇEMİZDE DÜZENLENMİŞ OLAN GENÇLER DART TURNUVASINA KIZ VE ERKEK TAKIMLARIMIZ İLE KATILIM SAĞLADIK,DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ 19 MAYIS GENÇLİK HAFTASINDA ÖDÜLLERİNİ ALDILAR .

May

Öğrencilerimiz tarih öğretmenimiz Erhan ÇETİNKAYA rehberliğinde  islam bilim ve teknoloji tarihi müzesini ziyaret etmişlerdir.

Şbt

Öğrencilerimiz için temin ettiğimiz 15 adet Bisikletleri, Öğrencilerimizin kullanımına vererek boş zamanlarında spor yapmaları ve keyifli bir sürüş ile moral ve motivasyon kazanmalarını hedefledik.

Şbt

Okulumuzda Yerli Malı Haftasını kutladık.  (Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası),

12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye´de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.

Ara

İlçe Kaymakamımız Sayın Metin KUBİLAY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ÇAĞLAR ve şube Müdürümüz sayın Mehmet ERTAŞ okulumuzu ziyaret ederek denetimlerde bulundular.

Kas

Mustafa Kemal ATATÜRK´ün ebedi hayata irtihalinin 80.yılında, özlem ve saygı ile okulumuzda icra ettiğimiz törenle yad ettik