"Our Culture is your Treasure/ Bizim Kültürümüz Sizin Hazinenizdir "

Okulumuz Aziz Sancar Anadolu Lisesi olarak İngilizce Öğretmenimiz  İlknur AY'ın ve     9. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi ile kuruculuğunu yaptığı "Our Culture is your Treasure/ Bizim Kültürümüz Sizin Hazinenizdir " isimli eTwinning projemiz Mart ayı itibariyle  başlamıştır. Projemiz Türkiye'nin farklı bölgelerinden 8 okul ve bir yabancı okul olmak üzere katılım sağlayan öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte yürütülecektir. Yabancı ortağımızın katılımıyla çalışmamız uluslararası boyutlara taşınmıştır. Projemizin amacı İngilizce dil becerilerini geliştirmeye teşvik etmek ve bunun yanında öğrencilerimizin kültürel farkındalıklarını artırmaktır. Çalışmalarımız müfredatla uyumlu olarak öğrencilerimizin İngilizce dersine olan ilgisini artırma, aynı zamanda işbirliği içinde çalışma, sorumluluk alma, başka il ve ülkelerden yaşıtlarıyla tanışma ve iletişim kurma olanağı hedeflenmektedir. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz yabancı dil becerilerini geliştirip pratik yapabilme şansı yakalayabilecek, çeşitli WEB 2.0 araçlarını kullanabilecek ve sanatsal yönlerini geliştirebileceklerdir. Projemizde çalışan öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

08.03.2021 818

 

08-03-2021

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proje çalışmalarını;

 

https://twinspace.etwinning.net/162834/home

 

https://ourcultureisyourtreasureproject.blogspot.com/

 

https://www.facebook.com/Our-Culture-is-Your-Treasure-108414014668468/?ref=pages_you_manage  adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Kaynak: https://twinspace.etwinning.net/162834/home

İLETİŞİM

Adres:
Mimar Sinan Mah. Basra Cad. Yeşilören Sok. No.41 34935 Sultanbeyli/İstanbul / Okulumuza 132 M,131 B,18 M İETT otobüsleri ve Sultanbeyli Devlet Hastanesi minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.


Telefon
(216) 592 4988


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın