Okulumuz  eTwinning School Label (eTwinning okul etiketi) almıştır.

Okulumuz eTwinning School Label (eTwinning okul etiketi) almıştır.

04.05.2023 218

Katkılarından dolayı eTwinning projelerinde görev alan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Avrupa düzeyinde, eTwinning için rol model olarak tanınmakta ve projelerin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olan öncü okullardan biri olmaktadır.

eTwinning okulu nedir?

eTwinning Okulları, eTwinning değerlerini okul yönetiminin desteğiyle okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil ederler.

eTwinning, söz konusu etiket ile, sadece bireysel olarak eTwinner’ların değil, aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir.

Söz konusu etiketi alan okullar, objektif olarak değerlendirilebilecek etkinliklerle gelişim yolculuğuna çıkmaya hazır ve istekli durumdadırlar.

eTwinning Okulları Misyon Bildirisi, tüm eTwinning Okullarının pusulasıdır. Söz konusu Misyon bildirisinde, aşağıdaki unsurlara vurgu yapılmaktadır:

Ortak liderlik
İşbirliği ve ekip çalışması
Öğrenci temsilciliği
Kapsayıcılık  ve inovasyon
Diğer okulları için rol model olunması.

04-05-202304-05-2023

İLETİŞİM

Adres:
Mimar Sinan Mah. Basra Cad. Yeşilören Sok. No.41 34935 Sultanbeyli/İstanbul / Okulumuza 132 M,131 B,18 M İETT otobüsleri ve Sultanbeyli Devlet Hastanesi minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.


Telefon
(216) 592 4988


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın