9. SINIFA KESİN KAYIT YAPTIRACAK OLAN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

Değerli Öğrenci ve Velilerimiz, Çeşitli iş ve işlemlerin takibi, seçmeli derslerin seçimi, sınıfların oluşturulması ve kayıt ile ilgili belgelerin imzalanarak tamamlanması için 05 Ağustos 2021 tarihinden itibaren en geç 27 Ağustos 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar okulumuza bizzat müracaatlarınızı bekliyoruz. Süresi içinde gelemeyenlerin seçmeli dersleri okul idaremiz tarafından seçilecektir. Kayıtlarla ilgili işlemler, hafta içi saat: 10.00-15.00 arası yapılacaktır.Şimdiden ASAL ailesine hoş geldiniz diyor;başarılarınızın devamını diliyoruz.

Dikkat edilmesi gereken hususlar

1.Öğrencimiz mutlaka velisi (Anne/Baba ve ya yasal vasisi) ile birlikte okula gelmelidir.

2.Öğrencimizin ve velisinin kimlikleri (Nüfus Cüzdanı/T.C.Kimlik Kartı) yanlarında bulunmalıdır.

Yayın: 03.08.2021 - Güncelleme: 03.08.2021 15:49 - Görüntülenme: 2157